Tryk på billledet for at se museets folder

 

 komfur foto   tekstil foto

Ny stor udstilling på Randbøl Sogns Museum,
Grindstedvej 30,
7184 Vandel:


”Min mormor er klimaaktivist”

Fra d. 3. juni og alle torsdage fremover er udstillingen åben for gæster. Man finder den i magasinkælderen under den tidligere Vandel Skole, Skolevej 2.
Der er udstillet genstande, som illustrerer, hvordan man tidligere var ressourcebevidst og udnyttede de forhåndenværende fødevarer. Intet blev bare smidt ud. Alt blev spist, konserveret, repareret, syet om osv.


Vi har fundet spændende ting fra museets genstandssamling og fotos fra lokalarkivet frem i lyset som eksempler på dette. Lokale mennesker har stillet op til interviews, andre har udlånt fotos og genstande, og flere virksomheder har sponsoreret med materialer og praktisk hjælp. Det er vi taknemmelige for.


Ældre voksne vil i udstillingen kunne genkende situationer og ting fra deres barndom. Det er vort ønske at inspirere museets gæster til at holde klimadebatten aktiv - og meget gerne til at være miljøbevidste på det private plan. Udstillingen er støttet økonomisk af Vejle Kommunes klimalandsbyprojekt, der i samarbejde med arkitekterne Hulsrøj & Jæger og de frivillige ved Randbøl Sogns Lokalarkiv og Museum har planlagt og udført arbejdet i praksis.

Kig ind. Museet er åbent torsdage kl. 10-16. Vi vil meget gerne vise resultatet af måneders arbejde frem.

 

Ny mini-udstilling på Randbøl Sogns Museum 

Samling af gamle apotekerglas m.m.

Læs mere her

 

          

 

 

 

Scheiffel bger  

(tryk)Schaiffels bøger

Tryk på blledet for at få det vist i PDF format - stor størrelse

___________________________________________

Flyers broderi gennem tiderne ngl