”Fejl og mangler”

Randbøl Sogns Lokalarkiv og Museum har gennem årene været involveret i udgivelsen af flere historiske bøger, som er blevet / bliver solgt fra museet. Det sker, vi får henvendelse fra interesserede læsere med kommentarer til indholdet. Vi har derfor besluttet, at hjemmesiden fremover vil bringe relevante oplysninger og rettelser til bøgerne, efterhånden som de måtte komme os for øje / øre. (Red.) Ring eller skriv til RSLM: Tlf.: 75885489 / mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om sognerådsmøder / kommunekontor: Fra Regner Hansen, Vandel, har vi modtaget flg. oplysninger vedr. afholdelse af sognerådsmøder i Randbøl Sogn sidst i 1950´erne:

Møderne blev i en periode afholdt på et midlertidigt "kommunekontor", Bindeballevej 12 i Randbøldal, (den tidligere telefoncentral).

I bogen ”Randbøl – glimt af et hedesogns historie” – bind 2 på side 74 er der er billede af min far, Peter Hammer. Det billede er imidlertid IKKE fra skovfogedboligen i Frederikshåb, men det er kaminen på Kighøj – skovløberboligen nær flyvepladshegnet i Frederikshåb plantage. Den i billedteksten omtalte festlighed var en hjemmeværnsfest.
Charlotte Hammer.