Randbøl Sogns Museum fejrer forsinket 90 års jubilæum. Dørene slås op til en spændende aften i selskab med Præstens Blues Band i “glassalen” på Randbøldal Camping. 

Bandet låner øvelokale på museet, og det medfører, at musikerne flere gange har stillet op i museumsforeningens regi som tak for husly.

Corona får skylden for mange aflysninger. Således også for aflysning af jubilæumsfejringer i foreningen. I 2020 var det 90 år, siden Mogens Jensen grundlagde Randbøl Sogns Museum i Vandel. Det skulle have været fejret på forskellig vis, men alt blev - tvunget af omstændighederne - aflyst.

Nu rettes der op på det fredag, den 19. november 2021 med ordinær generalforsamling for medlemmer af museumsforeningen efterfulgt af jubilæumsfest for alle interesserede med underholdning af Præstens Blues Band, spisning, lotteri og fællessang.

Randbøldal Camping lægger som mange gange tidligere lokaler til og leverer maden.

Præstens Blues Band spiller IKKE blues. Navnet opstod for mange år siden under et interview, hvor medlemmerne blev spurgt om, hvad bandet kaldte sig. Mest for sjov blev “Præstens Blues Band” slynget ud, og det har hængt ved siden.

Et af bandmedlemmerne er ganske vist tidligere provst, men blues, nej... Der spilles irsk og skotsk musik suppleret med danske og nordiske sange i et hyggeligt mix.

Bestyrelsen glæder sig til at se så mange, som der er plads til i “glassalen” til en festlig aften. Dørene åbnes kl. 18.30.

Kontakt Randbøl Sogns Lokalarkiv og Museum (att. Bente Lykkegaard) for at købe billetter